Κακοκαιρία: Μπαράζ διακοπών ρεύματος στην Κέρκυρα

On 05.11.2017
Hits: 270

Στις περιοχές Γαρίτσα και Κανόνι, το ρεύμα αποκαταστάθηκε περίπου στις 17.00. Στη συνέχεια, τα συνεργεία θα αναλάβουν την αποκατάσταση του ρεύματος στις περιοχές ΑγρόςΚαρουσάδες και Άη Γιάννη.
 
Στον Στρινίλα και σε σημεία περιμετρικά της περιοχής που δεν έχουν ρεύμα, το ρεύμα δεν θα αποκατασταθεί μέχρι αύριο.

Σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία της είναι μόλις δύο για ολόκληρη την Κέρκυρα και όλες τις βλάβες, που πιθανότατα οφείλονται στις αστραπές.
Οι εργαζόμενοι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές. 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρά τις προβλέψεις του καιρού και το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, δεν είχαν προβλεφθεί περισσότερα συνεργεία.

 
ΔΩΡΑ ΚΑΜΟΝΑΧΟΥ ΠΗΓΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το corfu2day.gr είναι το Κερκυραικό Portal που βρίσκεται μαζί σας απο το 2013. Στα 4 αυτά χρόνια της πορείας του,προσπαθεί-και πιστεύουμε τα έχει καταφέρει- να αναπτύσει μία πλούσια,ανεξάρτητη θεματολογία για όλα όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν στο νησί.

Με άποψη,με χιούμορ,ανεξάρτητο και με μοναδικό στόχο την εύκολη και αξιόπιστη ενημέρωση σας,ήρθε πάλι κοντά σας ανανεωμένο και φρέσκο με διάθεση να καλύψει όση περισσότερη θεματολογία είναι δυνατό. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να στέλνετε δελτία τύπου στο email: info@corfu2day.gr.

Με εκτίμηση, η συντακτική ομάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

­